Pyöräillen hyvää

14.01.2019

Kuvassa: (vas.) Ville Alanen, Peter Sjöberg, Kari Kauppinen ja Kim Weckström

Santander Consumer Finance otti Secton toimitusjohtajan Ville Alasen haasteen vastaan ja lähtee mukaan tukemaan vakavasti sairaiden lasten hoitoa ja tutkimusta.

​​​​​​​​​​​​​​​​​Santander sponsoroi Rynkeby projektia: Ville pyöräilee Team Rynkebyn hyväntekeväisyysprojektin riveissä Helsingistä Pariisiin. Pyöräilijät ovat sitoutuneet etsimään urakalleen sponsoreita. Rynkeby Foods A/S, God Morgon ja hohes C kattavat kaikki projektin keskeiset kustannukset, mikä tarkoittaa, että kerätyt varat menevät sellaisenaan lasten syöpäsairauksien tutkimuksen ja hoidon kehitykseen Aamu Säätiön kautta sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheiden hyväksi Sylva ry:n kautta.

 

Santander Consumer Finance Oy:n toimitusjohtaja Peter Sjöberg otti Ville Alasen ojentaman sponsoridiplomin vastaan Secton toimitiloissa perjantaina.​
Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.