Kari Kauppinen nimitetty vastaamaan ajoneuvorahoituksesta

13.08.2018

MBA Kari Kauppinen on nimitetty Santander Consumer Finance Oy:n liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan ajoneuvorahoitus.

​​​​​Kauppinen siirtyy Santanderille ALD Automotivesta, jossa hän on toiminut Suomen kaupallisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän aloittaa tehtävässä lokakuun lopulla.

"Olen todella innoissani päästä työskentelemään Suomen suurimmassa autorahoitusyhtiössä, jossa aito innostus, osallistaminen, asenne ja jatkuva oppiminen ovat kaiken toiminnan keskiössä. Santanderin toimintafilosofia, joka perustuu kumppaniverkoston menestymiseen, resonoi minussa vahvasti ja on myös henkilökohtaisten arvojeni mukainen. Odotan innolla päästä mukaan luomaan uutta ja kehittämään liiketoimintaa yhdessä uusien työkavereiden ja kumppaneiden kanssa", sanoo Kauppinen.

Kauppisella on vahva myynnin tausta ja hän on viidentoista vuoden ajan toiminut ALD:ssä eri myynnin- ja johdon tehtävissä; myyntiryhmän esimiehenä, myyntijohtajana, myynti-ja markkinointijohtajana ja viimeksi kaupallisena johtajana.

"Kumppaniverkosto on meille ensisijaisen tärkeä, kuten myös henkilöstö. Karilla on vahvat näytöt, hän on onnistunut pitämään asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyden korkealla ja samalla saavuttanut loistavia tuloksia. Hänellä on erinomainen autoalan tuntemus ja pitkät henkilökohtaiset suhteet autoalan ylimpään johtoon, niin maahantuoja- kuin jälleenmyyjäpuolella", sanoo toimitusjohtaja Peter Sjöberg.

Kauppinen raportoi suoraan toimitusjohtajalle ja osallistuu johtoryhmän jäsenenä kokonaisvaltaisesti Santanderin Suomen toimintojen kehittämiseen. "Olen saanut monelta taholta kuulla sekä myös tiedän henkilökohtaisesti, että santanderilaiset ovat todellisia ammattilaisia. On todella hienoa päästä mukaan kehittymään yhdessä tässä joukkueessa", sanoo Kauppinen.

Kari Kauppinen aloittaa tehtävässä 22.10.2018.

 

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaille sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.

 

Nimityksen jälkeen Santanderin johtoryhmä 22.10.2018 alkaen on seuraava:

  • Kari Kauppinen, Liiketoimintajohtaja, ajoneuvorahoitus
  • Lauri Timgren, Liiketoimintajohtaja, laina-, vakuutus- ja ostorahoitusliiketoiminta
  • Ville Rinkinen, Chief Operating Officer (Ops, IT ja Kehitys)
  • Janne Mäntyniemi, Chief Financial Officer
  • Teija Nousiainen, HR-johtaja
  • Anton Eklund, Riskienhallintajohtaja
  • Petra Sintonen, Compliance-johtaja
  • Peter Sjöberg, Toimitusjohtaja

​​​​​