Voiko Santanderin kulutusluottoon saada lyhennysvapaata?


Asuntolainojen lyhennysvapaat ovat saaneet pankkien asiakkaat tarttumaan hanakasti mahdollisuuteen. Myös kulutusluotoissa on yleensä mahdollisuus lyhennysvapaisiin. Esimerkiksi Santander myöntää kulutusluottoihinsa lyhennysvapaata kuluitta kaksi kuukautta vuodessa.

Vaikka kulutusluoton lyhennykset ovat usein asuntolainaa pienemmät, lyhennysvapaa voi helpottaa esimerkiksi lomakuukausina tai jouluna lisäten talouden käyttörahaa parille kuukaudelle. Lyhennysvapaa voi myös auttaa tasoittamaan taloutta, jos rahatilanne on normaalia tiukempi. Voi olla hyvä laskea esimerkiksi kannattaako joululahjat ostaa lyhennysvapaasta käteen jäävällä rahalla luottokortin sijaan.

Kulutusluoton kuukausierää voi myös laskea, jos huomaa että talous on viritetty liian tiukalle. Pankkien ja luotonantajien kanssa voi muuttaa maksusuunnitelmaa ja kuukausierää pienemmäksi ja sopivammaksi omaan taloudelliseen tilanteeseen. Kannattaa tosin huomioida, että laina-aika pitenee, kun kuukausierää pienennetään.

Luotonantajaan kannattaa olla yhteydessä heti, kun tuntuu että maksuista ei tule selviämään, ja käydä tilanne läpi. Ei ole viisasta odottaa ja lisätä oman taloutensa ongelmia. On sekä lainanottajan että pankin etu, että lainanottajan oma talous pysyy pystyssä.

Luotonantajat ovat valmiita arvioimaan uudestaan asiakkaan tilanteen ja etsimään yhdessä erilaisia ratkaisuja hoitaa asia. Pankit haluavat, että asiakas pystyy selviytymään veloistaan.


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita noin yhteensä 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöstä.


Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.