​Mitä jos antaisit mahdollisuuden uusille asioille?

 
Arki on osa elämää. Miksi emme siis tekisi siitä nautinnollisempaa ja ottaisi enemmän irti myös pienistä iloista?

Usein arki mielletään joksikin, josta selvitään eteenpäin rämpimällä. Katse on suunnattu lomaan tai muuhun palkintoon, joka siintää kaukana tulevaisuudessa. Takaraivossa jyskyttää ajatus: sitten kun...
Mitä jos innostuisimmekin arjesta ja tekisimme päivittäisestä elämästä hieman mielekkäämpää?

Mitä jos? Miksi ei?

Useimmat meistä kulkevat saman työmatkan päivittäin. Jokainen kurvi käy tutuksi, ja perille löytäisi vaikka silmät kiinni. Mitä jos tänä aamuna istuisitkin jonkun viereen ja aloittaisit keskustelun tai vaikka kaivaisit tuuban esille? Miksi et hymyilisi vastaantulevalle jalankulkijalle tai tanssisi musiikin tahdissa? 
Me haluamme haastaa asiakkaamme uudella brändivideollamme näkemään arjen mahdollisuuksina. Jokainen päivä voi halutessamme tuoda mukanaan jotakin uutta ja positiivista.

                                          

 


Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Santander tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin sekä toimii edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille. Santander Consumer Finance Oy on Suomen suurin autorahoittaja, jonka toimipiste sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.


 

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.