Uskaltaako kulutusluoton ottaa suoraan netistä? Santander vastaa


Lemmikkikoira pitäisi viedä eläinlääkärille mutta ylimääräisiä säästöjä ei ole. Katto vuotaa ja remonttireiskalle kannattaisi soittaa heti. Mistä raha?

Varsinkin nuorilla netti on noussut tärkeimmäksi tiedonhakukanavaksi rahoitusta haettaessa. Joka kolmas alle 35-vuotias etsii tietoa rahoituksen valitsemiseksi hakukoneilla. Uskaltaako rahoitusta hakea verkosta vai kannattaisiko sittenkin käydä konttorissa neuvottelemassa?

Pankit ovat viimeisen parin vuosikymmenen aikana supistaneet dramaattisesti konttoriverkostoaan. Varsinkin viime vuosina tärkeimmäksi syyksi tähän on noussut asiakkaiden suunnalta tullut vaatimus verkkopalveluiden kehittämiseen. Verkkopalvelulta haetaan samoja asioita kuin konttorista: hyvää palvelua, käytettävyyttä, vertailtavuutta ja läpinäkyvyyttä. Jotkut pankit myöntävät rahoitusta jo suoraan verkon kautta.

Millaisia etuja verkkopalvelu tarjoaa perinteiseen konttoriin verrattuna? Santander kokosi 5 eroavaisuutta:

1. Verkko on auki aina kun on tarve
Kun rahoitukselle on tarve ei tapaamisaikoja konttoriin ehdi aina sopia. Verkkopalvelu on auki joka päivä. Sohvakaupat tehdään usein viikonloppuna ja mökilläkin ollaan kesälomilla.

2. Verkko on nopea
Jos venekaupat on juuri sovittu puhelimessa, rahoitusta voi hakea vaikkapa kännykällä bussimatkalla kaupantekoon. Mobiilivarmenteen avulla prosessi on nopea ja turvallinen.

3. Verkko on läpinäkyvä
Suurin yksittäinen rahoituksen hakemiseen vaikuttava tekijä suomalaisilla on tutkimuksen mukaan rahoituksen hinta. Verkossa vertailu on helppoa ja useamman pankin kustannuksia voi vertailla kerralla. Ilman verkkoa hintojen vertailuun tarvitaan vierailu useamman pankin konttorissa.

4. Verkko on tasapuolinen
Santanderilla lainan hinta on aina sama kaikille. Erilaisia asiakkuusportaita ei ole eikä asiakkaan tarvitse miettiä millaisella korolla juuri hän saisi rahoitusta.

5. Verkko on hienotunteinen
Pankit ovat ehdottoman luotettavia ja turvallisia toimijoita. Aina kaikki eivät silti halua käydä pankkinsa juttusilla kysymässä rahoitusta tarpeeseensa. Verkossa asiat hoituvat hienotunteisesti.

Suomessa toimivat pankit ovat olleet eturintamassa kehittämässä verkkopalveluitaan ja niiden käyttö on turvallista. Santander on kehittänyt palveluitaan kokoamalla parhaat kokemukset ympäri maailman ja se näkyy toimivana ja luotettavana palveluna.


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita yhteensä noin 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.