Hoppa till huvudinnehållet
Verkkopalvelu

Santander innoissaan Mestarien liigan sponsoroinnista

Santander on Mestarien liigan uusi virallinen sponsori.

​​​​​Jalkapallo on suurien tunteiden laji ja olemme Santanderilla ylpeitä, että voimme olla mukana Mestarien liigan menossa seuraavat kolme vuotta. Sopimus alkaa kaudella 2018/19 ja jatkuu kaudelle 2020/21 saakka.​

​​Mestarien liiga on maailman arvostetuin jalkapalloliiga, jonka finaaliottelua pelkästään seuraa vuosittain yli 160 miljoona katsojaa. Kilpailulla on myös yli 100 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa. Olemme erittäin innoissamme kumppanuudestamme Mestarien liigan kanssa. Urheilu on meille koko yrityksessä tärkeä energiaa ja yhteisöllisyyttä luova yhteinen asia.

Jalkapallo on suurien tunteiden laji ja siinä menestyminen vaatii hyvää tiimityötä. Joukkue on kaikki kaikessa – niin kuin me Santanderillakin uskomme. Oman työmme tavoitteena on auttaa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään. Jotta voimme onnistua tässä, on oma joukkueemme eli henkilöstömme avainasemassa tavoitteen saavuttamisessa. 
 
Hyvin yhteen pelaavalla joukkueella on hyvät edellytykset menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Santanderin toimintafilosofia on aina perustunut kumppaniverkoston menestymiselle – kun kumppanimme menestyvät, me menestymme. Meille hyvä tiimipeli on myös sitä, että pelataan reilusti. Fair play tarkoittaa, että pelataan aina sääntöjenmukaisesti ja vastuullisesti.
 
Sponsorointikumppanuutemme Mestarien liigan kanssa vahvistaa Santanderin suhdetta ammattilaisjalkapalloon entisestään. Aikaisemmin Santander on tukenut maailmalla useita isoimpia jalkapallokilpailuja viimeisen kymmenen vuoden aikana niin Latinalaisessa Amerikassa kuin Espanjassakin, kuten Copa Libertadoresia ja LaLigaa. Yhteistyö tarjoaa meille hienon mahdollisuuden jatkaa Santanderin brändin tunnettuuden kasvattamista ympäri maailman. 
 
Santanderilla on ollut tunnetusti pitkä historia urheilun tukijana. Toimimme yli 11 vuoden ajan Ferrarin ja F1:n virallisena sponsorina. Olemme Suomessa erityisen kiitollisia ja tyytyväisiä hienoon, pitkäaikaiseen yhteistyöhön F1:n ja Scuderia Ferrari -tallin kanssa. Olemme saaneet olla mukana luomassa hienoja hetkiä yhdessä Kimi Räikkösen kanssa asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja suurelle yleisölle. Viimeisin näistä oli Iceman in Helsinki -tapahtuma vuosi sitten. Santander päätti menestyksekkään sopimuksensa Ferrarin ja F1:n kanssa viime vuoden lopussa.
 
Jalkapalloterveisin,
Peter
 
 
Kirjoittaja on Santander Consumer Finance Oy:n toimitusjohtaja.