maksuturva, lainan vakuuttaminen

Kun taloutesi on tasapainossa, saat tarvittaessa rahoitusta helposti

Voit olla luottavaisin mielin, kun pidät arjen tulot ja menot hallinnassa. Niin saat myös joustavasti rahoitusta erityistilanteissa.

Oman talouden päivittäisistä menoista tulisi selvitä säännöllisillä tuloilla. Hyvin hoidetut raha-asiat lisäävät mahdollisuuksia silloin, kun pitäisi hankkia jotakin perusmenoista poikkeavaa. 

Yllättävä rahoitustarve saattaa aiheutua vaikkapa kodinkoneen tai silmälasien rikkoutumisesta. Kun huolellisesta taloudenpidosta huolimatta tarvitaan tilapäistä joustoa, hyvä vaihtoehto voi olla kulutusluotto, joka on usein otettavissa pankkilainaa nopeammin. 

Vaikka kulutusluoton hakeminen Santander Consumer Financelta on asiakkaalle joustavaa, rahoitusyhtiö toimii tiukan vastuullisesti. Luotto myönnetään huolellisen arvioinnin jälkeen. 

"Maksukyvyn tulee olla sellainen, että luotonhakija selviytyy takaisinmaksusta kohtuullisella vaivalla. Luotonhakijan on annettava kaikki pyydetyt tiedot oikein, ja mikäli niiden perusteella maksukyvystä ei saada varmuutta, pyydämme lisäselvityksiä. Jos maksukykyä ei ole, emme myönnä luottoa", sanoo johtaja Ville Rinkinen Santanderista. 

Harkitse huolellisesti 

Ennen luoton hakua on aina syytä puntaroida rahan käyttökohdetta. Hetken mielijohteesta tai nopeasti arvoaan nopeasti menettävään kohteeseen kulutusluottoa ei kannata hakea. 

"Kannattaa harkita tarkoin, mihin kulutusluottoa hakee. Laina pitää aina maksaa takaisin, ja se on varmasti mielekkäämpää, jos hankinnasta on iloa pitkäksi aikaa", Rinkinen toteaa. 

Vakaat tulot mahdollistavat juhlan 

Elämään mahtuu sekä paljon aivan tavallisia arkipäiviä että useita erityisiä hetkiä. Joskus voidaan kaivata lisärahoitusta säännöllisten tulojen lisäksi. 

Isoja elämäntapahtumia suunnitellaan usein pitkään. Esimerkiksi 50-vuotisjuhlat, häät tai työuran taitekohtaan kaavailtu maailmanympärysmatka ovat elämyksiä, jotka muistetaan lopun elämää. Näihin mietitään ajoissa myös rahoitus, josta kulutusluotto voi muodostaa osan. 

"Haluamme auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan. Verkkopalvelussamme luotonhakija voi tarkistaa kaikki luottoon liittyvät kulut ja suunnitella esimerkiksi juhliensa takaisinmaksun tarkasti etukäteen", sanoo Rinkinen. 

Kun luotonhakija on miettinyt rahoituskokonaisuuden ja vertaillut eri vaihtoehtoja, luottohakemus kannattaa täyttää huolellisesti. Tämän jälkeen luotonhakuprosessi on mutkaton ja rahat ovat saatavilla tilille nopeastikin. 

Santander Consumer Financella maksuerien suuruuteen voi itse vaikuttaa, joten kannattaa tehdä maksusuunnitelma alun perinkin sellaiseksi, että siitä selviää mukavasti.