​Tällä keinolla selviät kesän luottokorttilaskuista

 

Kesä lisää monessa suomalaisessa taloudessa ennakoimattomia menoja. Vanha grilli on ruostunut puhki, patio pitäisi uusia ja sateinen sää houkuttaa äkkilähdön varaamiseen. Luottokortti on hyödyllinen väline talouden tasapainottamiseen.

Joskus luottokortti voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia.

Monesta pienestä kesän aikana tehdystä ostoksesta voi syntyä yllättävän suuri summa. Mökkiremontissa rahaa meni paitsi lautaan ja maaleihin myös uuteen poraan, pakettiauton vuokraan ja rikkoutuneen ikkunan uusimiseen. Lomareissulla ei vain voinut olla ostamatta kenkiä, jotka eivät ole koskaan yhtä suuressa alennuksessa Suomessa.

Luottokorttia voi lyhentää pidemmällä aikavälillä valittu summa kerrallaan. Joskus on kuitenkin riski, että käteen jäävien tulojen pienentyessä kesän ostoksia lyhennettäessä luottokorttia käytetään jälleen kuluvan kuukauden juokseviin menoihin. Näin kierre on valmis.

Jos tunnet itsesi, ja tiedät että sinulla on tapana kuitenkin käyttää korttia vaikka ei pitänyt, hyvä vaihtoehto voi olla ottaa pankista luotto kiinteällä kuukausierällä. Kun luottokorttimenot maksaa kerralla pois ja valitsee takaisinmaksuun sopivan kuukausierän, käteen jäävät tulot ja pakolliset menot pysyvät balanssissa. 


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita yhteensä noin 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 

Hae Santander lainaa

Siirry tästä Santanderin täysin sähköiseen lainahakemukseen.