Santander järjestää bändiskaban Apulanta-elokuvan yhteydessä


Santander kutsuu kaikki bändit osallistumaan bändiskabaan. Tuukka Temosen Apulannasta kertovan elokuvan pääsponsori haluaa kannustaa uusia bändejä tavoittelemaan unelmiaan.


Tuukka Temosen elokuva Teit meistä kauniin kertoo Apulannan tarinan Heinolasta Suomen valloitukseen. Santander on elokuvan pääsponsori ja haluaa kannustaa uusia bändejä löytämään äänensä ja lyömään itsensä läpi.  “Elä enemmän on sloganimme. Koskaan ei ole liian myöhäistä. Siksi toivomme erityisesti, että kolme-nelikymppistenkin bändit osallistuisivat skabaan”, sanoo johtaja Ville Rinkinen Santander Consumer Financesta. “Unelmat ovat kaiken ikäisten oikeus, oli sitten kyse rokkitähteydestä tai jostain muusta. Meidän missiomme on auttaa toteuttamaan unelmia”, jatkaa Rinkinen.


Kisa on suunnattu bändeille, joilla ei ole voimassa olevaa levytys- tai tuotantosopimusta.

Kilpailu on voimassa 16.6.–26.8.2016 välisen ajan.


Kymmenen eniten ääniä saaneiden bändien joukosta kilpailun arvovaltainen raati valitsee kolme voittajaa. Voittaja pääsee hiomaan biisinsä kuntoon bändileirille ammattilaisten kanssa. Toiselle ja kolmannelle sijalle päässeet saavat yhden päivän ammattilaisstudiossa.


“Haluamme sponsoroinnissamme tukea suomalaista populaarikulttuuria ja olla mukana tukemassa uusia koko kansan suosikkeja. Keskitymme auttamaan tavallisia suomalaisia elämään enemmän ja pyrkimään kohti heidän unelmiaan.”


Kilpailuaika on 16.6.– 26.8. Kilpailu ja kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät Santanderin verkkosivuilta osoitteesta: www.santander.fi/bandiskaba


Tuukka Temosen tuottaman ja ohjaaman Teit meistä kauniin elokuvan ensi-ilta on 7.9.2016.


Lisätietoja:

Ville Rinkinen, 050 336 7100
ville.rinkinen@santanderconsumer.fi
Santander Consumer Finance

 

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.