Hoppa till huvudinnehållet
Verkkopalvelu

Santander lähettää 9-vuotiaan avaamaan Mestareiden liigan ottelun Amsterdamiin

Santander Consumer Finance järjesti yhteistyössä MTV:n kanssa kilpailun, jonka palkintona on ainutlaatuinen jalkapallomatka yhdelle suomalaislapselle ja hänen huoltajalleen Amsterdamiin UEFA Champions Leaguen otteluun.

Lisäksi voittajalapsi pääsee yhdeksi ottelun avaavaksi pallopojaksi tai -tytöksi. Ottelumatkan voitti Saana tarinallaan jalkapallon merkityksestä. Kilpailussa oli tarkoituksena lähettää oma tarina jalkapallon merkityksestä omalle perheelle. Palkintomatkalle lähtee 9-vuotias Saana äitinsä Emilian kanssa. Ottelu käydään 12. joulukuuta ja siinä pelaavat vastakkain AFC Ajax ja FC Bayern München. Ottelu näytetään suorana C Moren kanavilla.

“Urheilu on perinteisesti tukenut yhteisöllisyyttä, ja meillä Santanderilla on tärkeää korostaa joukkuehenkeä. Jalkapallo puolestaan on aina tuonut perheitä ja sukupolvia yhteen. Voittajatarinassa vaikutuksen teki se, että jalkapallo on tuonut sekä äidille että tyttärelle paljon uusia kokemuksia. Voittajan perheessä jalkapallo on äidin ja tytärten yhteinen juttu”, kertoo Santander Consumer Financen Suomen toimitusjohtaja Peter Sjöberg.

Santander Consumer Finance on Mestarien liigan virallinen pääsponsori

Santander Consumer Finance aloitti Mestarien liigan virallisena pääsponsorina vuonna 2018 alkaneella kaudella. Mestarien liiga on arvostetuin joukkuetason kilpailu jalkapallossa, ja sillä on valtava yleisö Santanderin päämarkkinoilla Euroopassa ja Amerikassa.

Santander on ilmoittanut tukevansa kansalaisjärjestö Streetfootballworldin ”Common Goal" -liikettä sekä käynnistänyt "Football Can" -kampanjan. “Common Goal” -liikkeen tavoitteena on muuttaa maailmaa jalkapallon avulla tarjoamalla taloudellista tukea järjestöille, jotka käyttävät jalkapalloa keinona muuttaa sosiaalisia oloja. “Football Can” -kampanjan tarkoituksena on kertoa, miten pankki tukee jalkapallon kaltaista urheilulajia, jolla voidaan vaikuttaa sekä yhteiskuntaan että parantaa yksilöiden elämää.