Santander järjesti Saanalle jalkapallomatkan amsterdamiin

Santander järjesti ikimuistoisen pelimatkan Amsterdamiin

Santander järjesti yhteistyössä MTV:n kanssa lapsille marraskuussa kilpailun, jonka voittaja pääsi Amsterdamiin UEFA Champions Leaguen otteluun. Matkalle lähti 9-vuotias Saana yhdessä äitinsä Emilian kanssa.

Mestarien liigan virallinen sponsori Santander Consumer Finance lähetti 9-vuotiaan Saanan ja hänen äitinsä Emilian Amsterdamiin UEFA Champions Leaguen otteluun, joka käytiin AFC Ajaxin ja FC Bayern Münchenin välillä keskiviikko-iltana 12. joulukuuta. Ottelu päättyi tasapeliin. FC Bayern München oli Saanan voittajasuosikki. Ottelun seuraamisen lisäksi voittaja pääsi saattamaan pelaajat kentälle ennen pelin alkua.

"Oli kivaa kävellä pelaajien kanssa kentälle. Ei jännittänyt yhtään”, kertoo Saana.

Saana kertoi tarinassaan, että heidän perheessään jalkapallo on äidin ja tytärten yhteinen juttu. Jalkapallo on tuonut sekä äidille että tyttärelle paljon uusia kokemuksia. Siksi matkalle olikin erityisen hienoa lähteä äidin kanssa.

Kokemuksesta jäi hieno muisto niin voittajalle kuin Santander Consumer Financelle.

“Urheilun tukeminen on Santanderille luonteva valinta. Oli hienoa päästä toteuttamaan yhden lapsen unelma”, kertoo Santanderin Suomen toimitusjohtaja Peter Sjöberg.

Katso video Saanan esiintymisestä MTV:n sivuilta.