Hoppa till huvudinnehållet
Verkkopalvelu

Santander aloitti yhteistyön HJK:n kanssa

Santanderin kansainvälinen jalkapalloyhteistyö laajeni myös paikalliseen yhteistyöhön jalkapallojoukkue HJK:n kanssa. Yhteistyö näkyy muun muassa Telia 5G Areenan eteläpäätyyn rakennetussa Santander Loungessa.

Santander ja HJK aloittivat tänä keväänä yhteistyön, joka starttasi käyntiin huhtikuun lopussa HJK:n ja HIFK:n välisessä ottelussa. Telia 5G Areenan eteläpäätyyn lanseerattiin omalle kannattajakunnalle pitkään suunnitteilla ollut viihtyisä Santander Lounge, jonka Santander on HJK:n pääyhteistyökumppanina ollut mukana mahdollistamassa.

Uudessa klubipäädyssä fanit pääsevät ottelun puitteissa nauttimaan erilaisista palveluista.
 
"Saimme uuden loungen myötä kannattaijillemme kodin, missä palveluiden äärellä pääsee viihtymään ottelussa paremmin, ja jossa voi viettää aikaa myös ennen ja jälkeen ottelun", HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo.
 
Yhteistyö HJK:n kanssa on luonnollinen jatkumo Santanderin kansainväliselle yhteistyölle, sillä Santander on myös UEFA Champions Leaguen virallinen sponsori. Uusi yhteistyö HJK:n kanssa laajensi jalkapallon sponsoroimisen myös kotimaisille kentille.
 
"Jalkapallo on Santanderille tärkeä laji ja on hienoa, että voimme tukea lajia myös Suomessa uuden HJK-yhteistyön kautta", Santanderin toimitusjohtaja Peter Sjöberg sanoo.

Yhteiset intressit yhteistyön takana

Santanderilla ja HJK:lla on yhteisenä tavoitteena tarjota jalkapalloelämyksiä kannattajilleen ja asiakkailleen. Yhteistyö tuo HJK:n kannattajille parempia palveluita otteluiden aikana. Santander puolestaan saa näkyvyyttä ja mahdollisuuden tarjota omille asiakkailleen ja henkilöstölleen ainutlaatuisia jalkapallokokemuksia.
 
"Jaamme Santanderin kanssa yhteiset intressit ja tavoitteen tarjota asiakkaillemme palveluita ja viihtyvyyttä. Hienoa, että on yrityksiä, jotka selkeästi hakevat yhteistyöstä molemminpuolista lisäarvoa. Se on hedelmällinen lähtökohta hyvälle yhteistyölle", Riihilahti kertoo.
 
"Meille tämä yhteistyö on mahdollisuus kiittää asiakkaitamme ja omaa henkilöstöämme viemällä heidät nauttimaan jalkapallo-otteluista", Peter Sjöberg kommentoi.

Jalkapallo yhdistää ihmisiä

Santander Lounge otettiin käyttöön hyvällä vastaanotolla kahden helsinkiläisjoukkueen HJK:n ja HIFK:n kohdatessa 23.4. Loppuunmyytyä ottelua seurasi yli 10000 fania. Pelien katsojamäärä stadionilla on alkukaudesta ollut keskimäärin yli 6000, mutta tällä kertaa derby keräsi faneja odottamaan jo kauan ennen porttien avautumista.
 
Jalkapallo on kansainvälinen laji, jota harrastaa ja seuraa kaikenikäiset ihmiset. Suurien tunteiden laji yhdistää ihmisiä. Lajista tuttu joukkueajatus ja yhdessä tekeminen ovat myös Santanderille tärkeitä.
 
"Meille Santanderilla on tärkeää olla mukana sellaisissa asioissa, jotka luovat yhteisöjä, hitsaa ihmisiä yhteen ja antaa heille asioita, johon liittyy intohimo", Sjöberg sanoo.