​Paikat kuntoon kulutusluotolla


Kulutusluotto yhdistetään joskus vastuuttomuuteen ja ylenpalttiseen tuhlaamiseen, mutta sellainen voi olla myös järkevä sijoitus. Santander Consumer Financen kulutusluotolla voit laittaa arkea kuormittavat terveysongelmat kuntoon kerralla, eikä takaisinmaksustakaan tarvitse turhia huolehtia joustavien ehtojen ansiosta.

Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen parantaa kiistatta elämänlaatua. Arjen pyörityksessä voi kuitenkin käydä niin, että kynnys mennä vaikkapa hammaslääkärille purukaluston täysremonttiin tai mielialaa nostavalle kylpylälomalle nousee liian korkeaksi kustannusten vuoksi. Parin tuhannen euron kertalasku voi romahduttaa taloudenpidon pahanpäiväisesti ja synnyttää pahimmillaan kierteen, jota on vaikea oikaista.

Kulutusluotto tarjoaa kätevän tavan jakaa kertaluonteiset maksut pidemmälle ajalle, jolloin hoitoa varten ei tarvitse erikseen säästää etukäteen ja sen hyödyistä pääsee nauttimaan aiemmin. Santanderin kulutusluotoissa voit valita joustavasti takaisinmaksun aikataulun, mikä helpottaa taloudenpidon suunnittelua tuntuvasti.

Esimerkiksi hampaille viivyttely saattaa olla pahaksi, sillä ongelmat voidaan korjata sitä paremmin, mitä aiemmin ne huomataan. Yksityisellä vastaanotolla välttyy viikkojen tai kuukausien jonotukselta ja asian saa hoidettua kuntoon kerralla, eikä se jää vaivaamaan.

Samaan tapaan myös työuupumus tai kiire saattaa kalvaa huomaamatta ja johtaa pahoihin terveysongelmiin. Hyvin ajoitettu kylpyläloma tai muu matka auttaa katkaisemaan ikävän kierteen. Pieni annos spontaanisuutta piristää, eikä matkaa varten tarvitse kulutusluoton ansiosta säästää etukäteen. Santanderin kulutusluoton saa nopeasti ilman vakuuksia, joten voit tehdä reissun voi tehdä juuri silloin, kun sitä eniten kaipaat.

Santander Consumer Financen tarjoaman vakuudeton kulutusluotto on siis helppo ja vaivaton tapa pistää paikat kuntoon kerralla. Luotto on helppohoitoinen eli voit keskittyä pitämään itsestäsi huolta.

Kulutusluotto on ns. ”pikavippiä” parempi ratkaisu kuluttajalle, sillä sen ehdot on tarkasti määritelty ja asiakas näkee tarkasti, kuinka paljon luotto tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Rahoitusyhtiön taustalla on maailmanlaajuinen pankkijättiläinen Santander, mikä tuo turvaa myös luotonhakijalle, eikä pelkoa huijatuksi tulemisesta ole.

Tutkimusten mukaan (esimerkiksi YouGov Finland Viestintätoimisto Deskin toimeksiannosta vuonna 2012) hammashoito tai muu lääkinnällinen hoito ei ole perusteena kuin noin 5 prosentille kulutusluotoista. Samaan aikaan huomattavasti suurempi osa tutkimukseen osallistuneista vastasi, että voisi ajatella hankkivansa luottoa juuri näihin menoihin.

Tämä kertoo osaltaan siitä, että kulutusluotot aletaan nähdä mahdollisuutena saada lisää maksuaikaa kertaluonteisille kustannuksille. Kehitys on suotuisaa sekä lainanottajan että -myöntäjän kannalta.


Santander Consumer Finance on osa Euroopan suurinta pankkia, Grupo Santanderia. Suomessa sillä on asiakkaita yhteensä noin 150 000 ja se on Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Banco Santander on euroalueen suurin pankki ja yksi maailman suurimmista rahoitusyhtiöistä.

 

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.