Hoppa till huvudinnehållet
Verkkopalvelu

Ilmoitus osamaksusopimuksen siirrosta sekä e-laskusta

​Hyvät asiakkaat, 

 
Osana maailmanlaajuista ohjelmaa Santander Consumer Finance Oy eriyttää ajoneuvorahoituksen asiakaspalvelun, sopimuskannan ajoneuvohallinnan ja taserahoituksen erillisiin yhtiöihin.
 
Muutoksen toteuttamiseksi Santander Consumer Finance Oy siirtää 17.10.2019 rajoitetun määrän osamaksusopimuksia kaikkine oikeuksineen, mukaan lukien ajoneuvon omistusoikeuden SCF Ajoneuvohallinto VIII Limited:lle. Muutos koskee vain osaa asiakkaistamme ja heille on lähetetty asiasta erillinen tiedote.
 
Muutos ei vaikuta asiakkaiden asemaan, oikeuksiin tai velvollisuuksiin. Ainoastaan tilinumero ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin rekisteriin merkitty omistaja vaihtuvat. Asiakaspalvelumme jatkuu entisellään Santander Consumer Finance Oy:ssä, joten asiakaspalvelun puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan. 
 
Asiakkaitamme, joita muutos koskee, pyydetään huomioimaan uusi laskuttava organisaatio e-laskutilausta varten. Saat verkkopankkiisi automaattisesti ilmoituksen laskuttajan vaihdoksesta ja pyynnön tehdä e-laskutilauksen siirto uudelle laskuttajalle. Jos olet jo saanut laskun vanhoilla maksutiedoilla, ethän peru laskua, vaan maksa se siinä olevilla tiedoilla.
 
 
Huomioithan, että laskusi saattaa muodostua ennen uutta e-lasku tilausta, joten saatat välissä saada yksittäisen paperilaskun.
 
e-laskun tilaamisen ohje:
 
Mahdolliset muutosta koskevat tiedustelut voit tehdä www.santander.fi/verkkopalvelu