Santanderin ja Katsomon F1-kilpailu

Santander järjestää yhdessä Katsomon kanssa Formulakilpailun, jonka pääpalkintoina arvomme 5 matkapakettia Ferrarin kotikilpailuun Italian Monzaan 2.-4.9.2016. Santander toimii edelliskauden tapaan Scuderia Ferrarin pääyhteistyökumppanina.

Palkintona ei ole aivan peruspaketti katsomaan kisoja. Palkintoon sisältyy lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset, josta kuljetukset kilparadalle. Kilpailuliput itsessään ovat jo erittäin makoisat. Lipuilla on pääsy Fans Club alueelle varikkosuoralla, jossa on myös catering-palvelut. Lisäksi katsomosta on varattu katetut paikat hienolla sijainnilla.

Kilpailun osallistumisaika on 1.4. – 31.7.2016.

Vihdoinkin auton omistaminen on helppoa ja huoletonta

Helppo ja moderni All in One -rahoituspalvelu paketoi sinulle kaikki haluamasi autoilun kiinteät kustannukset yhdeksi kuukausieräksi, jopa ilman käsirahaa! Etsi auto, tee laskelma, hae luottopäätös ja katso mitä kaikkea voit saada sinulle sopivalla kuukausierällä.

Hae lainaa sinulle sopivalla kuukausierällä

Santanderin laina mahdollistaa suuret ja pienet ideat. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa tai vaikkapa haaveilemassa perheen yhteisestä unelmalomasta Santander Laina soveltuu näihin ja tuhansiin muihin harkittuihin hankintoihin.
Sinä itse tiedät parhaiten toiveesi ja suunnitelmasi, Santander voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi tarjoamalla rahoitusapua tarpeesi mukaan.