Santanderin bändiskaban voitti “varma tulevaisuuden tähti” 6G

 

Santander järjesti Apulanta-elokuvan yhteydessä bändiskaban sellaisille bändeille, joilla ei ollut voimassaolevaa levytys- tai tuotantosopimusta. Osallistuneiden bändien kova taso yllätti raadin ja voittajan lisäksi annettiin kaksi kunniamainintaa kahdelle todella kovalle kilpailijalle.

 

Santanderin bändiskaban voittaja ja bändileirille osallistuja oli 6G-niminen bändi Kaikki on harhaa -kappaleellaan. 6G on 2007 perustettu bändi, joka soittaa suomenkielistä pop rockia. 6G sai myös eniten yleisöääniä skaban Facebook-äänestyksessä.

 

– 6G on varma tulevaisuuden tähti, yhdistelmä Arttu Lindemania ja Cheekiä, perustelee raadin puhemies Roope Salminen valintaa.

 

– Oli todella mukava kuulla voitosta. Kyllä ihan loppuun asti jännitti miten käy, kun oli niin hyvä osallistujia mukana skabassa, kertoo 6g:n laulaja Matias Haikonen. – Ollaan tehty paljon uusia biisejä ja bändileiri on tähän saumaan just hyvä. Odotamme saavamme sieltä uutta kulmaa biisin kirjoittamiseen.

 

Kaikki on harhaa -kappaleesta Haikonen kertoo, että bändillä oli tuuria saada tuottajaksi Jonas Olsson.

– Sama mies, joka on tuottanut paljon kovia artisteja ja bändejä Robinista Deep Insightiin.

 

Erikoismaininnan sai Nuclear Nightshiftin Standin Behind -kappale. Raati perusteli, että bändi ja biisi olivat jo niin valmiita, ettei palkintona olevalle bändileirille ehkä ole enää tarvetta. Toisen erikoismaininnan sai bändi nimeltä Drearyym kappaleellaan Hunter’s Tale.

 

– Unelmat ovat kaiken ikäisten oikeus, oli sitten kyse rokkitähteydestä tai jostain muusta. Meidän missiomme Santanderilla on auttaa toteuttamaan unelmia. On mahtavaa, että pystyimme tämän skaban muodossa auttamaan nyt yhtä bändiä eteenpäin matkallaan kohti unelmiaan, sanoo johtaja Ville Rinkinen Santander Consumer Financesta.

 

Santanderin bändiskaban raatiin kuului Tuukka Temonen, Olga Temonen, Roope Salminen ja Iiro Panula. Voit katsoa voittajan, sekä muiden osallitujien videot täältä:http://woobox.com/669u6o

Santander on Apulannasta kertovan Tuukka Temosen elokuvan pääsponsori. Teit meistä kauniin -elokuva sai ensi-iltansa 7.9.2016.

 

Lisätietoja:

Ville Rinkinen, 050 336 7100

ville.rinkinen@santanderconsumer.fi

Santander Consumer Finance

 

6G

Matias Haikonen

0440 199 655

6gband@gmail.com