Pariskunta katselee uutta valkoista autoa autoliikkeessä

Auto kiinteällä kuukausihinnalla – maksa vain auton käytöstä

Älä osta autoa – hanki auton käyttöoikeus kuukausimaksulla määräajaksi. Santanderilta saat elämäntilanteeseesi räätälöidyn rahoituksen ilman huolta ja vastuuta, joka auton omistamiseen liittyy. Valitse haluamasi ajoneuvorahoitus ja palvelut, kuten määräaikaishuolto ja vakuutus. Helppoa ja huoletonta!

Moni haaveilee uudesta autosta, mutta empii ostopäätöstä, sillä auto on tunnetusti huono sijoituskohde: uusi auto menettää arvoaan heti, kun avaimet vaihtavat omistajaa. Kun auton joskus myy eteenpäin, omiaan ei saa takaisin. Lisäksi autoiluun liittyy yllättäviä kuluja, esimerkiksi jos autoon tulee vikoja.

Uudessa autossa kuitenkin houkuttelevat muun muassa turvallisuus, ajomukavuus ja ympäristöystävällisyys.

Entä jos voisit saada kaikki uuden auton plussat ilman auton omistamiseen liittyviä miinuspuolia?

Tämä on mahdollista erilaisten nykyaikaisten rahoituspalveluiden avulla. Kun valitset rahoituspalvelun, maksat vain auton käytöstä, et muusta. Santander tarjoaa useita joustavia ajoneuvorahoituksia, joista jokainen löytää itselleen sopivan.

Kuukausihintaisen auton hyödyt:

 • Ennakoitava hinta: kuukausihinta on kiinteä – et tarvitse suurta pääomaa.
 • Vaihtoehtona sopimus, jossa et tarvitse lainkaan käsirahaa.
 • Ei riskiä auton arvon putoamisesta.
 • Aina uusi menopeli: määräajan kuluttua voit vaihtaa uuteen autoon.
 • Mahdollisuus vaihtaa auto halutessasi toiseen.
 • Helppous: valitse pakettiin haluamasi palvelut kuten rengashotelli, vakuutus ja huollot.

Tutustu Santanderin ajoneuvorahoitukseen

Auto kuukausihinnalla – mitä vaihtoehtoja?

Kun et halua ostaa autoa omaksi, vaan lunastaa sen käyttöoikeuden kohtuullisella kuukausihinnalla, voit valita joko Santanderin All in one -rahoituksen tai Yksityisleasing-rahoituksen.

All in one -sopimuksessa saat uuden auton käyttöösi 24 tai 36 kuukaudeksi. Pakettiin voi valita haluamansa palvelut. Sopimus on mahdollista saada ilman käsirahaa, mutta käsiraha pienentää kuukausimaksua. Voit vaihtaa autoa kesken sopimuskauden, jos esimerkiksi tarvitset isompaa autoa elämäntilanteen muuttuessa, tai lunastaa auton itsellesi ilman sanktiomaksua.

Tutustu All in one -sopimuksen palveluhinnastoon ja sopimusehtoihin.

Yksityisleasing-sopimuksessa maksat autossa kiinteää kuukausierää eli leasingvuokraa. Et maksa käsirahaa, etkä joudu maksaa suurempaa viimeistä erää sopimuksen lopussa. Voit valita sinulle sopivan sopimuksen pituuden, palvelut ja kilometrimäärän.

Tutustu Yksityisleasing-sopimuksen sopimusehtoihin.

Autorahoituksilla on eroja – mikä on sinulle paras tapa hankkia auto?

Autoa ajetaan huoltoon

Miten auton kuukausihinta määräytyy?

Auton kuukausihintaan vaikuttavat ennalta sovittu sopimusaika ja asiakkaan ilmoittamat ajokilometrit. Sekä Yksityisleasing- että All in one -sopimuksissa ajomäärä sopimuskaudella määritetään etukäteen. Jos huomaat kilometrien ylittyvän, ei huolta – ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme, niin laskemme sinulle uuden kuukausierän.

Kokonaiskustannukseen vaikuttavat myös sopimuksen alussa mahdollisesti maksettava käsiraha ja sopimukseen valitut palvelut, esimeriksi rengashotelli ja määräaikaishuolto.

Santanderin palvelut kuukausihintaiseen autoon

Osa palveluista kuuluu kuukausihintaisiin sopimuksiin automaattisesti, ja osan voi valita rahoituspakettiin halutessaan lisämaksusta.

Tarjoamme autopaketteihin seuraavat palvelut:

 • määräaikaishuolto
 • vakuutukset
 • sijaisauto huollon ajaksi
 • rengassäilytys
 • talvirenkaat
 • renkaiden uusinta

Auton palautus – helppoa ja joustavaa

Kun sopimuskausi lähestyy loppuaan, kuukausisopimuksella autoileva kiittää itseään. Autoa ei tarvitse laittaa myyntiin, eikä sen pudonnutta arvoa tarvitse harmitella myyntihintaa miettiessä.

Kuukausirahoituksella hankitun auton voi palauttaa Santanderille sopimuksen mukaisesti ilman erillisiä päätösmaksuja. Auto palautetaan siistinä ja pestynä. Jos auto on sovitussa kunnossa, loppuvat velvoitteesi tähän.

Jos sinulla on tarvetta autolle jatkossa, voit tehdä sopimuksen uudesta autorahoituksesta. All in one -palvelussa voit vaihtaa auton uuteen myös kesken sopimuskauden

Lisäksi All in one -palvelussa sinulla on mahdollisuus halutessasi lunastaa auto itsellesi maksamalla sopimuksen loppuvelan Santanderille.

Lue lisää ajoneuvorahoituksista

Uuden auton valinta on ympäristöteko

Ilmastonmuutoksen hidastamisen kannalta on tärkeää, että liikenteessä olevat vanhat autot saataisiin päivitettyä uusin, vähäpäästöisempiin malleihin. Suomessa on vanha autokanta, ja autokannan keski-ikä jatkaa nousuaan. Vuoden 2021 lopussa liikennekäytössä olevien henkilöautojen keski-ikä ilman museoautoja oli 12,2 vuotta.

Uusi auto voi kuitenkin olla monelle turhan kallis hankinta. Onneksi ajoneuvorahoituspalvelut tuovat uudet autot yhä useampien saataville.